Over ons

Over Ons

 

Eurowestwholesale is een groothandel en Leverancier in de Benelux en Duitsland die zich op verschillende doelgroepen richt. Wij importeren verschillende soorten producten uit Azië en Europa. Wij spelen heel snel op de vraag uit de markt en bieden aan onze klanten op tijd de juiste producten. Eurowestwholesale verkoopt en distribueert producten alleen aan partijen die deze producten wederverkopen of deze producten ombouwen tot eindproducten en diensten.

 

Eurowestwholesale staat met een goed kennis en een bereed netwerk tussen klanten en leveranciers. Wij bieden continuïteit in prijs en kwaliteit en zorgen voor aantrekkelijke proposities aan onze klanten. Eurowestwholesale streeft ernaar haar klanten optimaal tevreden te stellen en onderscheid zich door concurrerende prijzen en snelle levertijd. Wij streven er naar om de hoogste kwaliteit producten tegen de laagste prijzen op de markt aan te bieden.

 

In ons distributiecentrum kunnen onze klanten direct het assortiment bekijken en kunnen hun bestelling meteen meenemen.

 

Voor meer informatie over onze activiteiten en producten kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Communicatie & Klantenservice

 

Eurowestwholesale biedt volledige digitale communicatie, waardoor u tijd en kosten bespaart. Zo kunt u telefonisch, via E-mail, Whatsapp, Wechat en Viber prijzen en voorraadlijsten ontvangen. Tevens vindt de orderbevestigingen, backorder informatie, pakbonnen, track & trace informatie en facturatie digitaal plaats. Op verzoek van de klanten kan de facturatie ook per post plaats vinden.

 

Voor actuele voorraad en Prijzen neem contact op met ons.

Merken en Producten

 

Eurowestwholesale is officiële distributeur van:

Royalty Line, Emperiaal Collection, Swiss line, Turbotronic, Royal Swiss, Herzorg, Scheffler,

Swiss Kraft, Kraft World, Wurzburg en Eizen Kraft.

 

Ons assortiment bestaat uit drie verschillende categorieën producten namelijk:

Elektronica, Gereedschap en Huishoudelijke artikelen.

Categorie Reiskoffer&Tassen bestaat uit verschillende soorten ABSkoffers, PC koffers, stof koffers, rugtassen (school tassen), boodschappen tassen en boodschappen trolleys.

Categorie gereedschap bestaat uit verschillende soorten handgereedschap, elektrische gereedschap, generatoren en tuinmaterialen.

 

Categorie huishoudelijke artikelen bestaat uit verschillende soorten pannen, messen sets en verschillende soorten huishoudelijke apparatuur zoals, blinders, keukenmachines, waterkokers, reistkokers, elektrische pannen, stofzuigers en veel meer.

Omdat wij een bereed assortiment hebben, kunnen wij niet all onze producten op onze website plaatsen. Daarom raden wij ons klanten aan om langs te komen naar onze showroom.

ADRES EN CONTACTGEGEVENS

Parellaan 56

2132 WS Hoofddorp

0031 (0)6 20 888 757

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag

van 10:00 t/m 18:00 (na 18:00 op afspraak)

 

Zaterdag en Zondag

Op afspraak

BETAALMOGELIJKHEDEN

 

 

U kunt bij ons zowel contant als met pin betalen. Op verzoek mogen de klanten ook middels bankoverschrijving betalen.

Mocht u hier gebruik van willen maken, vraag dan naar de voorwaarden.

 

© Copyright. All Rights Reserved.